Foto: © Arxiu històric CJB
Josep Maria Puente
Josep Maria Puente Doménech

✝ 17 de març de 2021
TRAJECTÒRIA
Directiu
1973-1976
|
Club Joventut Badalona
1978-1979
|
Club Joventut Badalona
1980-1981
|
Club Joventut Badalona
NOTA: La informació sobre aquest verd-i-negre encara no està complerta, però seguim ampliant la nostra base de dades cada dia.
BIO
PENYA
Directiu

Josep Maria Puente va arribar al Joventut procedent del Círcol, on havia estat a la junta de l'entitat i d'on va ostentar la presidència de la secció de bàsquet. Entraria a formar part de la Junta Directiva del Joventut l'any 1973, sota el mandat d'Antoni Mas Vilalta, i l'estiu de 1974 va ser nomenat representant dels clubs de Primera Divisió a la Junta Directiva de la Federació Nacional de Bàsquet, el mateix càrrec que ocuparia a la Federació Catalana. Cap de relacions públiques i vicepresident, va ser responsable, juntament amb en Antoni Mas Vilalta, de l'arribada d'Slavnić a la Penya.

Va encarregar-se de les relacions internacionals del club sota el mandat de Joan Rosàs fins que va dimitir a mitjans de 1979. L'estiu de 1980 Santiago March, acabat d'escollir com a nou president de la Penya, el va cridar per oferir-li la vicepresidència i la responsabilitat de les relacions públiques. En el mes de novembre va dimitir del seu càrrec a petició de March, per una sèrie d'incidents amb Manel Barceló en els que estava implicat també Santillana.

Més...

Va ser exdirectiu de la Federació Catalana de Basquetbol i patró fundador de la Fundació del Bàsquet Català. L'any 2007 va ser nomenat Històric del Bàsquet Català.