Foto: © Arxiu fotogràfic CJB
Santiago March
Santiago March Blanch
Badalona
1916

✝ Barcelona
3 de desembre de 2001
TRAJECTÒRIA
Directiu
1979-1982
|
Club Joventut Badalona
PALMARÈS
1 Copa Korać (1981)
BIO
PENYA
Directiu

Santiago March va ser alcalde la ciutat de Badalona molt abans que president de la Penya.

L'estiu de 1957, sent ell batlle, va engegar el Torneig Internacional Trofeu Santiago March Blanch, aportant ell mateix el trofeu en disputa per l'equip guanyador de la competició. A la primera edició, celebrada a finals d'agost, van participar l'Antwerpse, subcampió de la lliga belga, l'equip francès JS Caramainaise, un combinat nacional i, evidentment, el Joventut. També sota el seu mandat al capdavant del consistori badaloní, el 1958 va ampliar en 25 anys l'usdefruit de la pista de La Plana, i el 1961 aprovà la construcció del sostre que permetria cobrir la pista de joc.

March arriba a la presidència del club la temporada 1979-80, substituint la parella Rosàs-Lleal. El 1981 el club guanya la primera Korać de la seva història.

El 17 de maig de 1982, i després d'uns mesos de mala maror al club, March dimiteix del seu càrrec de president verd-i-negre. Estruch presideix llavors la junta gestora que va dirigir el Joventut fins que en el mes de juny del mateix any va sortir escollit Conesa.

Estadística
Hi estem treballant. Properament noves estadístiques!