Joan Rosàs
Joan Rosàs Salas
Badalona
7 de febrer de 1923

✝ Barcelona
29 de gener de 2013
TRAJECTÒRIA
Directiu
1964-1965
|
vocal: Club Joventut Badalona
1977-1980
|
secretari: Club Joventut Badalona
4 temporades al primer equip
1964-1965
|
Club Joventut Badalona
1977-1980
|
Club Joventut Badalona
NOTA: La informació sobre aquest verd-i-negre encara no està complerta, però seguim ampliant la nostra base de dades cada dia.
BIO
PENYA
Directiu

Joan Rosàs va ser escollit president del Joventut el 21 de juliol de 1978 reemplaçant el llorejat Antoni Mas Vilalta, i va ostentar el càrrec fins el 1980.

L'any 1978, acabada de guanyar la lliga, el club va entrar en una crisi econòmica i esportiva molt gran. Es va estar a punt de crear una comissió gestora per sortir de la crisi, però el president sortint, Antoni Mas, va convèncer a Josep Lleal per al càrrec. La nit prèvia a l'assemblea tots dos van parlar amb Rosàs, home de club de tota la vida i que ja formava part de la junta exercint de secretari, qui acceptà ser president del club en aquesta situació tan excepcional.

Rosàs no va estar sol dirigint el club, ja que Lleal va exercir de president adjunt, encarregant-se de prendre les decisions importants. També es van envoltar de gent de confiança com Josep Maria Puente o Santiago March, ex-alcalde de badalona, que seria la persona que els acabaria substituint en el càrrec dos anys més tard.

No hi va haver sort en l'apartat esportiu durant el seu mandat. Al final de la 78-79 Moka va marxar del club, com també ho van fer Antoni Serra i Filbà. Juan Ramón Fernández va ser venut al Barça, en el que va ser el traspàs més car de la història del bàsquet espanyol fins a la data.

Rosàs i Lleal van dimitir al finalitzar la temporada 1979-80 degut a mala situació econòmica.