Josep Lleal
Josep Lleal Riambau
Badalona
1937
TRAJECTÒRIA
Directiu
1978-1980
|
Club Joventut Badalona
NOTA: La informació sobre aquest verd-i-negre encara no està complerta, però seguim ampliant la nostra base de dades cada dia.
BIO
PENYA
Jugador

Josep Lleal, soci des de petit del club, va defensar els colors verd-i-negres del club des dels 14 fins als 21 anys de la secció d'hoquei patins.

Directiu

Va ser president adjunt de Joan Rosàs entre els anys 1978 i 1980.

L'any 1978, a punt de crear-se una comissió gestora per sortir d'una la crisi econòmica i esportiva molt gran, Antoni Mas el va tamptejar per ocupar el càrrec de president del club. La nit prèvia a l'assemblea tots dos van parlar amb Rosàs, home de club de tota la vida, qui acceptà ser el nou president.

Lleal va exercir de president adjunt, encarregant-se de prendre les decisions importants, i envoltant-se de gent de confiança com Josep Maria Puente o Santiago March, ex-alcalde de badalona, que seria la persona que els acabaria substituint en el càrrec dos anys més tard.

No hi va haver sort en l'apartat esportiu durant el seu mandat. Al final de la 78-79 Moka va marxar del club, com també ho van fer Antoni Serra i Filbà. Juan Ramón Fernández va ser venut al Barça, en el que va ser el traspàs més car de la història del bàsquet espanyol fins a la data.

Rosàs i Lleal van dimitir al finalitzar la temporada 1979-80 degut a mala situació econòmica.